۵۹۸۹ ۳۰۴ ۰۹۱۲

۰۲۱۸-۸۶۹-۶۶۳۹

جاده مخصوص تهران کرج

Info@BonyadMashin.ir

ساعات کار

تمام ایام هفته (24 ساعته)
خدمات و تعمیرات و قیمت سرویس و نگهداری انواع مدل های آسانسور کارگاهی

خدمات و تعمیرات و قیمت سرویس و نگهداری انواع مدل های آسانسور کارگاهی

پس از خرید یا اجاره آسانسور کارگاهی و ارسال آن به محل و نصب و مونتاژ آسانسور کارگاهی به عنوان مکمل و تسریع کننده ساخت و ساز در پروژه ها مهمترین نکته سرویس، نگهداری و تعمیرات این دستگاه می باشد. آسانسور کارگاهی مانند سایر ماشین آلات نیاز به بازرسی و کنترل مداوم جهت کارکرد ایمن و درست اجزا دارد و به عنوان یک سیستم در زمان کارکرد تمامی زیر سیستم ها می بایست سالم باشند تا آسانسور کارگاهی نقش و وظیفه خود را به درستی ایفا نماید. متخصصین با بررسی و سرویس و نگهداری از سلامت دستگاه اطمینان حاصل می کنند تا مانع بروز خطرات و حوادث احتمالی شوند. برای آگاهی از فرایند و نحوه ی تعمیرات و سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی و اطلاع از شرایط آن تا پایان مقاله با ما همراه باشید. 

 

آسانسور کارگاهی bonyadmashin

شرکت تجاری صنعتی بنیاد ماشین مرکز خرید و فروش و اجاره تاور کرین و آسانسور کارگاهی معتبرترین مرکز در تعمیر، سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی آماده خدمات رسانی می باشد

: شماره های تماس 

0912 304 5989
0936 304 5989
0218 869 6639

آسانسور کارگاهی

 آسانسور کارگاهی یک دستگاه ایمن است که در محل ساخت و سازها و پروژه های بزرگ در کنار سازه نصب شده و به حمل سریع و آسان افراد و محموله کمک می نماید. آسانسور کارگاهی پتانسیل خود مونتاژ دارد و از آغاز پروژه به وسیله ی خود، مونتاژ شده و با افزایش ارتفاع سازه به خود ارتفاع می دهد. آسانسور کارگاهی در تناژ بین 1 تا 3 تن تولید شده و توانایی کار تا ارتفاع 500 متر را دارد. زیر سیستم های آسانسور کارگاهی با توجه به انواع مختلف آن متفاوت کار می کند و عملکرد آن در آسانسور های کششی، آسانسورهای هیدرولیکی، آسانسورهای مغناطیسی و آسانسورهای وینچی متفاوت است.

تعمیر آسانسور کارگاهی bonyadmashin
تعمیر آسانسور کارگاهی bonyadmashin

تعمیر و سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی

 مقصود از تعمیر، سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی، کنترل و نظارت دقیق بر عملکرد آسانسور کارگاهی به عنوان یک کل منسجم و اجزای مرتبط به آن و اطمینان از سلامت هر یک از اجزا می باشد که در صورت تشخیص عیب و نقص و فرسودگی در هر قطعه در صورت تعمیر آن را اصلاح کرده و در صورت تعویض می بایست قطعه از دستگاه جدا و قطعه ی سالم و جنس مرغوب جایگزین آن شود. باید خاطر نشان کرد که هر یک از قطعات کلی و جزیی آسانسور پس از مدتی که از کارکرد آن ها می گذرد دچار فرسایش شده و عملکرد درستی از خود ارائه نمی دهند این ضعف و فرسودگی با کنترل دوره ای شناسایی می شود و اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه می شود مسئله ی تعمیر، سرویس و نگهداری زمانی اهمیت پیدا می کند که عیب یابی به موقع صورت گیرد و از اتفاقات ناگوار جلوگیری به عمل آید.

نکات لازم در مورد تعمیر و سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی

در این مبحث نکته حائز اهمیتی وجود دارد مبنی بر این که کارفرمایان و مهندسان پروژه باید آگاهی لازم جهت سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی را در زمان خرید یا اجاره آسانسور کارگاهی از مرکز مربوط دریافت دارند زیرا با به کار بردن سرویس و نگهداری به صورت روزانه، هفتگی و دوره ای عیب و نقص به موقع شناسایی شده و از اورهال شدن و تعمیر اساسی آسانسورکارگاهی جلوگیری به عمل می آید. در صورتی که یک قطعه دچار خرابی شده ولی این نقص به موقع شناسایی نشود موجب آسیب به بخش های دیگر آسانسور کارگاهی شده و تعمیرات اساسی تری را می طلبد و کارفرما متحمل هزینه های بیشتری بر دستگاه می شود.

اورهال شدن آسانسور کارگاهی: قطعات آسانسور کارگاهی پس از مدت طولانی دچار فرسایش می شوند که با تعمیر یا تعویض قطعات به حالت اولیه بر نمی گردد در این شرایط آسانسور کارگاهی را در حالت اورهال قرار می دهند بدین منظور به تعمیر و سرویس کامل گیربکس ها، موتورها، تعویض رولیک ها، تعویض پیچ و مهره های به کار رفته در سکشن ها و رنگ آمیزی دوباره ی آسانسور می پردازند.

فرایند سرویس، نگهداری و تعمیرات سخت افزاری مشتمل است بر تجهیزات، قطعات، ابزارآلات، کارگاه و متخصصین و بخش نرم افزار که شامل تکنیکها، تاکتیکها، چرخه گردش اطلاعات، استاندارد نت و نرم افزار نت. این دو بخش از سرویس و نگهداری جهت کاهش هزینه ها، جلوگیری از تعطیل شدن پروژه به علت تعمیرات و افزایش طول عمر دستگاه صورت می گیرد.

تکنیک ها : به فعالیت هایی اطلاق می شود که شامل نظافت، آچارکشی، روغنکاری، تعویض قطعه و لوازم یدکی می باشد.

تاکتیکها : به فعالیت هایی اطلاق می شود که شامل انواع برنامه ریزی دوره ای بر مبنای ساعت کارکرد یا مسافت طی شده آسانسور کارگاهی، برنامه ریزی انجام کار بر مبنای کارکرد اجزا، عیب یابی خرابیهای پنهان و سرویس های روزانه می شود.

تعمیر آسانسور کارگاهی به دو بخش تقسیم می شود:

بخش مکانیکی : که متخصص تعمیرکار به کنترل و تعمیر قسمت هایی مانند پاراشوت، گیربکس و موتور می پردازد.


بخش الکتریکی : که در این قسمت تعمیر کار تابلو برق، کنتاکتورها و رله ها را سرویس و تعمیر می کند.

تعمیر آسانسور کارگاهی bonyadmashin
تعمیر آسانسور کارگاهی bonyadmashin

مراحل تعمیر، سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی

 برخی شرکتهای معتبر صنعتی و ساختمانی همچنین متخصصین خبره از چک لیستهای ماهیانه و ثبت اطلاعات مربوط به تعمیر، سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی استفاده می کنند و تمامی وقایع و حوادث را به ثبت می رسانند تا راهنمای لازم جهت برداشتن گامهای بعدی برای پیشگیری از صدمات وارده به آسانسور کارگاهی باشد. در چک لیست نامبرده نقاط ضعف و عیب و نقص آسانسور کارگاهی یادداشت می شود اگر بخشی نیاز به تعمیر یا تعویض قطعه داشته باشد در این لیست ثبت شده و توسط متخصص تعمیر، سرویس و نگهداری پیگیریهای لازم به عمل می آید. البته قابل بیان است که مسئله ی سرویس و نگهداری مربوط به دوره ی سلامت آسانسور کارگاهی می باشد و این خدمات پیشگیرانه محسوب می شود اما تعمیر یا تعویض قطعات، مربوط به عملیات اصلاح پس از وقوع آسیب یا صدمه به قطعات می باشد.

مراحل تعمیر و سرویس و نگهداری به بخشهای زیر تقسیم می شود:

تماس با شرکت یا مرکز معتبر جهت ارسال متخصص خبره برای سرویس و نگهداری یا تعمیر آسانسور کارگاهی

– عیب یابی و کشف خرابی یا نقص توسط متخصص مربوط

– برآورد هزینه تعمیر برمبنای میزان نقص قطعات آسانسور کارگاهی

– تعمیر یا تعویض قطعات آسانسور کارگاهی و اعلام سلامت دستگاه

تعمیر آسانسور کارگاهی bonyadmashin
تعمیر آسانسور کارگاهی bonyadmashin

اصول و استانداردهای ضروری در بررسی دوره ای سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی

متخصصین می بایست به صورت روزانه، هفتگی و ماهیانه از تمام بخش های الکتریکی و مکانیکی آسانسور کارگاهی بازدید نموده و اطلاعات لازم را در چک لیست مخصوص ثبت نمایند و استانداردها و اصول فنی آسانسور را کنترل و بررسی کنند. از جمله مواردی که می توان به ان اشاره کرد در ادامه بیان می شود:

– استانداردهای بین المللی مانند ASME و EN81 و استانداردهای داخلی مانند 1- 6303

– بازرسی عملکرد منظم سیستم مکانیکی، برقی، کنترل ایمنی و سیستم محرکه آسانسور کارگاهی

– بازرسی از جوش ها و اتصالات پایه تثبیت، سکشن ها ، کمربندها، پیچ و مهره های آسانسور کارگاهی

– بازرسی کامل ضربه گیرها، ترمزهای ایمنی، موتورها، گیربکس ها و گاورنر آسانسور کارگاهی

– بازرسی دقیق سیستم تعلیق کابین و عملکرد درب ها و ورودی و خروجی کابین

– اطمینان از شاقول بودن سکشن ها و قطعات ارتفاعی

– بررسی رولیک ها، چرخ دنده ها و اتصالات آنها بر روی سکشن ها

– اطمینان از سلامت تمامی سوئیچ های آسانسور که شامل میکرو سوئیچ های تناژ، میکروسوئیچ های درب ها، میکرو سوئیچ های قطع کننده برق اصلی و میکروسوئیچ حد بالا و پایین می شود.

– کنترل ظرفیت وزنی، حرکت و سرعت آسانسور

– کنترل فنرهای زیر کابین و ضربه گیرها و حفاظ های کابین و فونداسیون

– بازرسی از تابلو برق ها و تمامی کنتاکتورها، رله ها، اینورتر آسانسور و برک یونیت

– بازرسی استوپر مکانیکی بالای دکل آسانسور کارگاهی

– اطمینان از روغن کاری و روانکاری تجهیزات مربوط به آسانسور کارگاهی

تعمیرکار آسانسور کارگاهی

 هر سیستمی پس از مدتی که از کارکرد آن می گذرد دچار نقص و ایراد می گردد و نیاز به بازرسی عملکرد و نظارت بر سلامت قطعات دارد تا به صورت ایمن به فعالیت خود ادامه دهد. تعمیرکار آسانسور کارگاهی فردی است که در این زمینه تجربه و تخصص کافی و لازم را داشته و به کارکرد آسانسور کارگاهی و کلیه قطعات آن کاملا آشنا می باشد تعمیرکار می بایست هم در زمینه عیب یابی و هم تعمیر و تعویض قطعه مهارت لازم را کسب نموده باشد این فرد باید بتواند در کوتاهترین زمان ممکن به عیب دستگاه یا قطعه پی برده، نسبت به تعمیر آن اقدام نماید. نمایندگیهای معتبر در مراکز خود به آموزش افراد، جهت انجام کار تعمیرات آسانسور کارگاهی و تعمیرات تاور کرین می پردازند و در مواقع مورد نیاز این افراد متخصص را به محل سازه اعزام نموده تا به کار تعمیر یا سرویس و نگهداری آسانسور بپردازند.

قیمت تعمیر، سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی

تعمیر آسانسور کارگاهی bonyadmashin
تعمیر آسانسور کارگاهی bonyadmashin

 با پیشرفت تکنولوژی و به کارگیری فنون و تجهیزات جدید، استفاده از ماشین آلات صنعتی و پیشرفته امری گریز ناپذیر می باشد. این تجهیزات به تسریع روند کاری و ایجاد ایمنی بیش از پیش در محیط های کاری و انجام کارهایی که در گذشته ناممکن یا بسیار سخت بود کمک شایانی نموده اند. اما این ابزار آلات و ماشین ها هزینه های متفاوت و گاهی سنگینی در پی دارند. آسانسور کارگاهی یکی از نمونه های بارز و کاربردی این نوع ماشین آلات می باشداولین هزینه ها مربوط به خرید آسانسور کارگاهی یا اجاره این دستگاه می باشد که باتوجه به نوسانات اقتصادی و تغییرات مداوم در نرخ ارز قیمت آسانسور کارگاهی نیز متغیر می باشد مسئله ی بعد مربوط به تعمیر، سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی است در زمینه قیمت و هزینه ی این بخش نرخ های متفاوتی بسته به اینکه کدام بخش نیاز به تعمیر یا تعویض قطعه دارد وجود دارد. با شناسایی قطعه معیوب و نیاز به تعویض آن قطعات مشابه یا اصل موجود می باشد در صورتی که قطعه وارداتی بوده یا داخل کشور مونتاژ گردیده قیمت متفاوتی به همراه خواهد داشت. با در دست داشتن اطلاعات کافی و شناخت نمایندگی معتبر می توان به بهترین قطعات و مناسبترین قیمتها دست یافت.

نظر (02)

  • محسن کریمی

    12 دی 1402 / 3 ماه پیش

    آیا دستگاه الیماک جهت حفاری شفت را نیز اورهال میکنید؟

    • بنیادی

      25 دی 1402 / 2 ماه پیش

      باعرض سلام و احترام برای دریافت اطلاعات کامل با مدیرعامل شرکت تماس حاصل فرمایید
      باتشکر
      09123045989

پیام خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *